Mededeling / Mitteilung COVID-19 (Coronavirus)

NL:

Beste gasten,

Bij Ferienhaus Blick auf Dedenborn is de gezondheid en veiligheid van onze gasten de hoogste prioriteit. Afgelopen dagen versterkte verschillende landen hun regelgeving omtrent de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u leidt tot vragen en bezorgdheid.

Wij informeren u u graag over de actuele stand van zaken zodat u kunt genieten van een vakantie bij ons in de Noord-Eifel. Wij volgen de situatie nauwlettend en nemen gepaste maatregelen.

Actuele maatregelen in de directe omgeving
Verschillende bezienswaardigheden zoals o.a. IP Vogelzang, dierentuin, de publieke zwembaden en de bioscoop zijn door het NRW gesloten, de dorpen zoals Monschau en bad Münstereifel kunt u bezoek, ook kunt u kiezen uit diverse wandel-/fietsroutes in de direct omgeving (Tip: route richting de Rursee). Alle supermarkten, winkels en restaurants zijn geopend. Wij adviseren u om te genieten van alles wat de prachtige omgeving rondom het vakantiehuis te bieden heeft.

Maatregelen in het vakantiehuis
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel, wij doen er daarom alles aan om het voor u en ons zo veilig mogelijk te houden.

Het goed te weten dat wij het vakantiehuis zo hygiënisch mogelijk schoon houden. We wassen met desinfecterend wasmiddel. Na elk bezoek worden er maatregelen getroffen zodat we eventuele virusverspreiding tegen gaan. Voor persoonlijke hygiene staan er voor voor onze gasten producten als antibacteriële zeep, tissues en keukenrollen ter beschikking.

Ons vakantiehuis is niet getroffen door een opgelegde sluiting. U bent daarom nog steeds van harte welkom onder de voorwaarden dat u geen ziekteverschijnselen vertoont en u zich aan de voorgeschreven hygiene regels houdt.

Tot slot
Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en al onze gasten een bijzondere vakantie kunnen beleven. We hopen natuurlijk op uw komst en wensen u het beste voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op +49 (0)152 373 218 43 of per email info@vakantieeifel.com.

Met vriendelijke groet, With kind regards , Mit freundlichen Grüßen,

Fam. Van der Lingen

Am rott 5(a)
52152 Dedenborn – Simmerath

www.vakantieeifel.com
info@vakantieeifel.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *