Vakantiehuis Dedenborn Simmerath Monschau, Eifel, Nord-Eifel,

We mogen weer open!

Beste gasten, er is goed nieuws!

Ons vakantiehuis zal aanstaande maandag 11 mei weer open ga voor inwoners van Duitsland. Achter de schermen zijn ze in overleg tussen Duitsland, Nederland en België vanaf welke datum er weer bezoek van over de grens welkom is.

Wij gaan er vanuit dat dit niet lang op zich zal laten wachten want op vakantie in de Nord-Eifel brengt gunstige omstandigheden met zich mee door veel vrijheid en natuur.

Ook onze deelstaat wilt hier graag het tourisme weer zien opbloeien zodat de Eifel weer een fijne en gezellige plek is voor uitstapjes en vakantie’s. De restaurants, museums, dier parken, zwembaden en alle wandelroutes zijn ook allemaal weer open gegaan de afgelopen periodes.

Nederlanders en Belgen moeten officieel nog héél even geduld hebben…
Zodra de datum bekend is waarop jullie ook weer mogen komen genieten laten we dit direct via onze website en social media weten.

We voldoen aan alle voorschriften van de regering zodat we zonder bedenkingen van start kunnen.

Boek nu uw verblijf via onze website zonder risico.
Als u via onze site reserveert staan wij ervoor garant dat mocht u vanwege de regels niet kunnen komen, we de reservering kosteloos annuleren zodat u een nieuwe reservering kunt maken op een later tijdstip.

We kijken uit naar jullie komst in ons vakantiehuis.
Met vriendelijke groet,

Fam van der Lingen
Simmerath – Dedenborn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *